TASSONE FAMILIEN

Et livsvarig kall til 24/7 bønn, lovsang og nåde

Daniel og Sindy, opprinnelig fra Frankrike er misjonærer i Norge. De hadde ingen anelse at en liten invitasjon til en Jesus Revolution konsert i 2005 ville lede dem til å flytte til Oslo noen år senere. Etter et tiår med forberedelser, har Herren kalt dem til å svare på det hellige hastverket av uopphørlig bønn, lovsang og barmhjertighet.

Deres lidenskap er for det Europeiske Bønne-huset Day&Night hvor Daniel har jobbet som Internasjonal Direktør, siden første September 2020. Daniel sin drøm er å se en hær av musikere flomme Europa med Guds nærvær. Han har et hjerte for å trene unge mennesker, lære og utruste lovsangs-ledere, musikere og sangere.

Daniel er også del av pastorteamet i tillegg til at han leder lovsangs tjenesten i Jesus Church som er hans lokalmenighet. Han skriver sanger og ressurser, samtidig som han leder bønne-møter og mer.

Tassone familien er på en tros reise hvor de stoler på Herrens forsørgelse for deres inntekt (Sindy jobber for tiden i en barnehage). De er fulle av forventninger og gleder seg til å dele denne reisen med deg!

Gi med

ØREMERKET TIL : Tassone Family (kommentarfeltet)

NORWAY: 2801.48.32078

INTERNATIONAL:
Iban: NO57 2801 4832 078
BIC: SPSONO22
Account Holder: Jesus Church
Address: Postboks 1058, 0104 Oslo, Norway

VIPPS TIL #561479

Marker med «Tassone Family»

Subscribe to the family's newsletter