Day&Night Internship

En heltidspraksis for unge voksne
I samarbeid med Bibelsskolen TBBMI

Vi trener lovsangere, musikere, sangere og forbedere som vil tjene i Guds kraft

TILBEDELSE

Vi tror at Gud troner midt i vår lovsang. Gang på gang har vi vært vitne til hvordan Gud kommer med sitt nærvær i vår tilbedelse. Vi er dedikert til å se mer av Hans herlighet når musikere og sangere utvikler sine gaver og vokser i sine kall. Treningen innebærer bandøvelser, musikk- og sangpraksis samt undervisning om spontan lovsang.

TID MED GUD

Vi ønsker å skape en bønnekultur hvor vi forventer tegn og under. Hemmeligheten til Jesu overnaturlige tjeneste var det «hemmelige stedet» alene med Faderen. Derfor spurte disiplene Mesteren om nettopp dette: "Lær oss å be." Gud ønsker fortsatt å vise sin barmhjertighet og helbrede de syke i dag. Vi ønsker å lære deg hvordan du kan lengte etter og skape en livsstil av bønn og faste.

ERFARING

Menneskene rundt oss og opplevelsene vi deler sammen, former oss på dypet. Vi ønsker derfor at du kan være en del av et team og et kristent fellesskap som fremmer dype vennskap. Du vil bo sammen med andre i vårt “Community House”, men også reise til ulike steder i Norge og Europa for å besøke ungdomsgrupper, lede lovsangskvelder og bønnearrangementer.

VEKST

Vi samarbeider med bibelskolen TBBMI for å gi et bibelsk grunnlag. Det er Guds Ord som ligger bak visjonen om å se "Hans vilje skje på jorden slik som i himmelen." Gud har gitt oss sine løfter slik at vi kan forstå Hans veier og samarbeide med Ham. Den daglige bibelundervisningen vil bidra til at bønnelivet og troen din får vokse hånd i hånd.

ETT ÅR INTERNSHIP

Bli en bærer av Hans nærværBli utrustet til å se himmelen på jorden gjennom tilbedelse og bønn

Alt du trenger å vite for å bli intern på Day&Night
Fulltids internship Praktisk info Community House Tjeneste / Reise Internship på våren TBBMI Ofte stilte spørsmål
Søk nå

Bli kjent med oss

Stab, lærere og gjestelærere

Stephan og Anne Christiansen

Grunnleggere

Stephan og Anne Christiansen er erfarne ledere i Guds Rike. De bærer et viktig budskap for Kristi kropp og brenner for vekkelse i Norge og i Europa. De er hovedpastorer i Jesus Church, menigheten som de har grunnlagt.

Stephan og Anne er begge to pionére, og sammen har de grunnlagt flere organisasjoner, inkludert Day&Night i 2018.

Daniel Tassone

Daglig Leder

Daniel er en av hovedlærerne på Day&Night Community.

Han er dedikert til å trene unge mennesker, undervise og utstyre lovsangsledere, musikere og sangere. Daniel er fransk, gift med Sindy og har 4 barn. Han leder Day&Night, og har en lidenskap for å se 24/7 lovsang, bønn og barmhjertighet i Oslo og Europa.

«Day&Night Community er drømmen din som går i oppfyllelse, men det er helt klart min også!» ~ Daniel

Marie Hognestad

Lærer

Marie er en av hovedlærerne på Day&Night Community.

Marie er en kvinne etter Guds hjerte. Hennes lengsel etter Guds nærvær er inspirerende. Marie gleder seg stort til å dele det hun har lært gjennom mange års erfaring som lovsangsleder, og som «Jesus lover».

Kristi Charlotte Lee

Stab

Kristi er Day&Night bookingansvarlig.

Kristi brenner for å se Herrens tempel fylt av herlighet gjennom kreativitet, musikk og kunst. Hun skriver også sanger der hun deler sin kjærlighet for Jesus med mye passion.

Margo Davidovna

Medarbeider

Margo er ansvarlig for Day&Night Community house daglig drift.

Margo kommer fra Ukraina. Hun er en bønnekvinne som har erfart sann tro og kjenner kraften som virker i svar på bønn.

Jon Åge Skuland

Medarbeider

Jon Åge er vaktmester på Day&Night Community House.

Jon Åge brenner for bønn og leder bønnenetter på "Bønn for Norge 100 timer".

Ann Marit Lucero Grindaker

Medarbeider

Ann Marit er Day&Night medarbeiderkoordinator.

Ann Marit brenner for å se mennesker utrustet i tjeneste og styrket i deres felleskap med Gud.

Anders Skarpsno

Gjestelærer

Anders er en av gjestelærerne på Day&Night Community.

Anders er gift er har 4 barn. Anders har sin base på Bønnesenteret i Levanger, hvor han til daglig leder et stort lovsangsmiljø. En stor del av hans tjeneste består av å reise rundt i Norge med lovsangen og være med å utruste og oppmuntre til et overgitt liv nær Gud. Han er opptatt av å komme inn i den sanne, levende og helhjertede tilbedelsen og etterfølgelsen av Jesus, og brenner for at mennesker skal få erfare Guds rikes kraft og livsforvandlende nærvær.

Benedicte Mella

Gjestelærer

Benedicte er en av gjestelærerne på Day&Night Community.

Benedicte er gift og er trebarnsmor. Benedicte har en sterk lengsel etter å dele budskapet om bruden (kirken) som forbereder seg for Brudgommen (Jesus). Hun brenner for å se vekkelse i Norge samtidig som hun er visjonsbærer for “Onething Europe.” Vi gleder oss stort over å koble Benedicte med Day&Night Community!

Jan Honningdal

Gjestelærer

Jan er en av gjestelærerne på Day&Night Community.

Jan er gift og har fire barn, to gutter og to jenter, to svigerbarn og to barnebarn. Jan tok sin DTS i 1977, og har stort sett vært involvert i UIO siden. Først jobbet han med Prokla Media (UIOs forlag), men siden 1985 har han arbeidet fulltid innen sang og musikk. Jan har vært i lovsangstjeneste i mange år, og har mye erfaring å gi videre. For uten å lede lovsang, gi ut plater og undervise, har han en brann for å “fostre” den nye generasjonen lovsangere.

Kjell Martin og Linn Myhr

Gjestelærere

Kjell Martin og Linn er gjestelærere på Day&Night Community.

Kjell Martin og Linn er hovedpastorer i Vineyard menighet i Oslo. De brenner for å se mennesker utrustet og styrket i etterfølgelse av Jesus Kristus. Linn har drevet med nasjonalt bønnearbeid i mange år og har jobbet som TV-programleder. Linn er også en dyktig kunstner. Hennes store lengsel med malerier er å uttrykke innsiden av Gud.