Day&Night Community

I høst, lanserer vi Day&Night Community!
Et kollektiv i Oslo med fulltids internship i Day&Night.

Denne høsten kommer vi til og samarbeide med TBBMI Bibelskole for å tilby et fantastisk fulltids program for bibelskoleelever. Det som er enda mer spennende er at disse studentene kommer til å bo på Community-huset mens de fokuserer på Day&Night som deres praksisplass. Det er viktig å merke seg at «Community» gjelder ungdom mellom 18 og 29 🙌🏻

I løpet av formiddagene vil våre interns motta daglig bibel-undervisning sammen med andre TBBMI-studenter. Og på ettermiddager og kvelder vil vi fortsette med Day&Night-programmet, som inkluderer en rekke tjenestemuligheter.

Hvis du er interessert i å høre mirakelhistorien bak huset, vennligst les artikkelen her.

Oppstartsdato 14.august
Meld deg på Day&Night Community her!

Dette vil inkludere fulltids lovsangs-skole i partnerskap med bibelskolen TBBMIfulltids trening i bønn, barmhjertighet, media og praktisk tjeneste.

Bli med og gå dypere med Gud og voks i dine talenter.

Lovsangere og musikere har en viktig del i Day&Night. Vi ser for oss en kirke fylt med lovsang og musikk, hele dagen, natten og hele året! Vi legger til rette for bandøvelser, musikk- og sangtimer, samt timer med lovsangs praksis. Dette kan bli drømmen din som går i oppfyllelse, et fellesskap av lovsangere!

Day&Night Media gjør lovsang og bønn tilgjengelig på digitale plattformer. Skjermer har blitt en del av dagliglivet vårt, og gjennom Day&Night kan du være med på å utvikle en strøm av bønn og lovsang rett inn i folks hverdag hvor enn de befinner seg.

Har du en lengsel etter å vokse i bønn og nærhet med Herren? På Day&Night vil du finne ut at lovsangere og forbedere søker Gud sammen som ett team. Alle kvalifiserer for bønn, så bli med på laget! Bønneøkter har forskjellige fokus, inkludert bønn for Norge, nasjonene, vekkelse, kirke, misjon, bare for å nevne noen.

En kirke som aldri sover er et barmhjertighetshus, som tiltrekker seg mennesker i mange ulike livssituasjoner. Gjennom Day&Night Barmhjertighet kan du være med på å vise Guds godhet med praktisk hjelp, gjestfrihet, rengjøring, matlaging, transport, administrasjon, regnskap, m.m.

Day&Night Gatekeepers gjør de praktiske oppgavene som trengs i bønnehuset. I denne tjenesten vil du være involvert i en rekke oppgaver knyttet til møtene, fra lyd, skjerm, vertskap og andre praktiske oppgaver.

OPPSTARTSDATO 14.AUGUST

I denne versjonen vil du bo på Day&Night Community sammen med de andre i fulltids internship. På formiddagene får du undervisning på bibelskole ved TBBMI, og på ettermiddagene trenes du til tjeneste med Day&Night. Du betaler en månedlig avgift som dekker all trening, mat og losji.

Denne versjonen er for ungdommene mellom 18-29 år.

Høydepunkter

  • Bo i Day&Night Community
  • Mat og losji er inkludert
  • Fulltidsprogram, tjeneste og undervisning
Meld meg på!
OPPSTARTSDATO 23.AUGUST

I denne versjonen organiserer du din egen mat, losji, og har mer fleksibilitet. På formiddagene får du undervisning på bibelskole ved TBBMI. Det er mulig å velge tider for tjeneste i Day&Night på ettermiddagen, kvelden eller helgen. Semesteravgiften du betaler i denne versjonen er for undervisningen på bibelskolen. Det kommer i tillegg en månedelig linjeavgift til Day&Night på NOK 990,-

Denne versjonen er for alle aldre.

Høydepunkter

  • Fleksibilitet på din timeplan
  • Bli med i et D&N-team
  • Mulighet for å kombinere tjeneste og deltidsjobb
Meld meg på!

Day&Night Community, stab, lærere og gjestelærere

(Vi holder på å oppdatere nettsiden, det kommer flere lærere. Stay tuned!)

Daniel Tassone

Daglig Leder

Daniel vil være en av hovedlærerne på Day&Night Community. Han er dedikert til å trene unge mennesker, undervise og utstyre lovsangsledere, musikere og sangere. Daniel er fransk, gift med Sindy og har 4 barn. Han leder Day&Night, og har en lidenskap for å se 24/7 lovsang, bønn og barmhjertighet i Oslo og Europa.

«Day&Night Community er drømmen din som går i oppfyllelse, men det er helt klart min også!» ~ Daniel

Marie Hognestad

Lærer

Krys Anne

Stab

Ann Marit

Stab

Benedicte Mella

Lærer

Lil Beate

Stab

Jon Åge

Stab

Jan Honningdal

Gjestelærer

Anders Skarpsno

Gjestelærer

Anders Skarpsno har sin base på Bønnesenteret i Levanger, hvor han til daglig leder et stort lovsangsmiljø. En stor del av hans tjeneste består av å reise rundt i Norge med lovsangen og være med å utruste og oppmuntre til et overgitt liv nær Gud. Han er opptatt av å komme inn i den sanne, levende og helhjertede tilbedelsen og etterfølgelsen av Jesus, og brenner for at mennesker skal få erfare Guds rikes kraft og livsforvandlende nærvær.

Kjell Martin og Linn Myhr

Gjestelærer