UTRUSTET FOR LIV OG TJENESTE

Internship og Bibelskole

Bli trent til å verdsette, bære og forløse Guds nærvær!

Under en lovsangskveld kom et ungt par inn i Markus kirke. De så seg forvirret omkring, men mest av alt virket de forbløffet. De satte seg på andre rad, med en slags ærbødighet, som de fleste som kommer inn i kirken for første gang uttrykker. Etter noen minutter begynte den unge kvinnen å gråte stille, overveldet av Guds nærvær.

Alle lengter etter Guds nærvær, både troende og ikke troende. Vår drøm er at dette skal være et sted hvor hver enkelt blir møtt av Gud på en merkbar måte.

Vi ønsker også å trene DEG til å være en bærer av hans nærvær hvor enn du går!

Vi drømmer om å bygge et Europeisk bønnehus for alle nasjoner; et sted av enhet, frelse, helbredelse og gjennopprettelse.

Forestill deg den innvirkningen det kommer til å ha når kirkens dører er åpne 24 timer i døgnet, 8760 timer i året!

De gode nyhetene er at du kan delta i denne drømmen og være med på å gjøre drømmen til virkelighet!

Kom, bli trent og vær med å bygge et 24/7 senter av lovsang, bønn og barmhjertighet midt i Oslo sentrum.

Option 1

I denne versjonen av ETT ÅR INTERNSHIP vil du bo i «Jesus House», sammen med andre misjonærer og «musikkærer». Du vil starte morgenen ved TBBMI bibelskole hvor du vil få undervisning. Deretter vil du på ettermiddagstid bli trent for tjeneste med Day&Night.

Du betaler en månedsavgift som dekker all din trening, mat og losji. Denne versjonen starter i slutten av august og er ferdig i slutten av juli. Denne versjonen er for deg som er mellom 18-29 år.

Høydepunkter:

  • Bo i ‘Jesus House’
  • Mat og losji blir ivaretatt
  • Fulltids trening og tjeneste
Søk nå

Option 2

I denne versjonen av ETT ÅR INTERNSHIP organiserer du din egen kost og losji, og du har mer fleksibilitet. Morgenene vil starte med undervisning ved TBBMI bibelskole og fra ettermiddagen av er du ansvarlig for eget program. Du betaler semesteravgift for undervisningen du mottar på TBBMI.

Høydepunkter

  • Fleksible ettermiddager
  • Være en del av Day&Night teamet og tjenestegjøre i Oslo
  • Mulig å kombinere med deltidsjobb
Søk nå

TJENESTE TRENING

Vi ser etter musikere og sangere som har en lidenskap for Jesus, lovsang og misjon. Dette er for dere ‘musikkærer’ (musiker + misjonær). Sett av ett år for en eventyrlig reise! Du vil få møte Gud og oppleve livsforvandlende opplevelser i Hans nærvær.

Du vil bli en del av Day&Night teamet og blant annet reise med dem på turer hvor dere tjener på ulike måter og forskjellige steder. Din tjeneste vil hovedsaklig være i Oslo, men du vil også reise sammen med TBBMI.

Du vil reise på en to ukers misjonsreise, samt i utvalgte helger gjennom året, for å gjennomføre møter og konferanser. Denne versjonen starter i starten av august og varer til slutten av juni og er åpen for alle aldre.

Er du giret på lyd eller skjerm, med et brennende hjerte for Jesus? Her er for teknikkærene! Med en visjon om 24/7 tilbedelse trenger vi mange teknikkere på både lyd og skjerm.

Om du er en av de, er du veldig ønsket! Du vil bli en del av lovsangs teamet og spille en viktig rolle både her i Oslo i Markus kirke og ute på misjonsmarka. Forestill deg den innvirkningen vi kan ha på likesinnede unge mennesker som deg og mange andre ved å gi et år for Gud!

Kirken som aldri sover, skal være et sted hvor folk blir tjent ved Guds nåde på en praktisk måte! Er dette er noe du kjenner deg igjen i? Vi trenger unge folk som deg! Guds nærvær tiltrekker seg mennesker i forskjellige livssituasjoner. Du vil tjene mennesker og Gud ved å gjøre godt og elske de som er i nød. Dette er også tilbedelse! Det er slike offer som behager Gud!

Høsten er stor, men arbeiderene få: derfor BE!

Kom og utvikle ditt bønneliv i en atmosfære av tro og vekkelse! Enten du er ny i bønn eller en bønnekriger, det er rom for alle i Day & Night.

Du vil motta praktisk trening i forbønn, i å være i bønn for nasjonene, i å vente på Herren, og å be for syke. De samme hendene som blir løftet opp i hengivenhet vil også bli lagt på de syke.

Bli med oss og sammen leve en livsstil av ‘Fader vår’ hvor vi forventer at bønn forløser Guds vilje på jorden, slik som den er i himmelen.

Har du talent innenfor media eller er lidenskapelig over Gudsnærvær? Da er dette for deg medianær! Du kan bli en del av mediateamet. Vi ønsker å koble sammen gjennom D&N med mennesker fra alle hjem, hvor folk kan koble seg på og delta i bønn og lovsang, hele døgnet! Skjerm produksjons team, grafisk design, sosiale media, foto, videoer, og så mye mer!

I denne digitale tidsalder, trengs dine talent! Du vil vokse i din relasjon med Herren og samtidig som du vil jobbe med ditt potensiale for Guds rike! Du er her for å være lys, bringe fram Guds-farger til verden. Gud er ingen hemmelighet som skal bli holdt. Vi går ut offentlig med dette, så offentlig som en by som ligger oppnå en høyde.

Om du ønsker å gi et år til Gud, men du har ikke kjent deg igjen i beskrivelsene av team mulighetene over, det er mer! En visjon for 24/7 Europeisk hus av bønn krever et stort antall praktiske tjenester av alle sorter.

Vaktmester tjeneste, vaske, lage kaffi, transport, administrasjon, økonomisk osv. Det finnes utallige muligheter for å tjene og hjelpe. Vær vennlig å kontakt oss og vi vil med glede koble oss sammen med deg!

OM TBBMI

På TBBMI går kunnskap og tjeneste hånd i hånd. Det du lærer i undervisningen på skolen vil du kunne sette ut i handling i praksistimene. Skolen er en del av et dynamisk miljø med visjon om å nå ut til alle deler av samfunnet. TBBMI tilbyr forskjellige praksismuligheter og Day&Night er en av de.

I Day&Night vil du vokse i ditt personlige bønneliv og samtidig utvikle dine gaver innen for eksempel musikk, administrasjon eller barmhjertighet. Du vil være med å pionere frem et sted hvor bønn og tilbedelse skal gå opp til Gud dag og natt, og hvor mennesker blir møtt med kjærlighet og godhet.

For mer informasjon: tbbmi.no