UTRUSTET FOR LIV OG TJENESTE

Et år for Gud

Bli trent til å verdsette, bære og forløse Guds nærvær!

Under en lovsangskveld kom et ungt par inn i Markus kirke; de så seg forvirret omkring, men mest virket de forbløffet. De satte seg på andre rad, med en slags ærbødighet, som de fleste som kommer til kirken for første gang uttrykker.

Etter noen minutter begynte den unge kvinnen å gråte stille, overveldet av Guds nærvær. Alle lengter etter Guds nærvær, både troende og ikke troende. Vår drøm er at dette skal være et sted hvor en hver blir møtt av Gud på en merkbar måte.

Vi ønsker også å trene DEG til å være en bærer av hans nærvær hvor enn du går!

Vi drømmer om å bygge et Europeisk bønnehus for alle nasjoner, et sted av enhet, frelse, helbredelse og gjennopprettelse.

Forestill deg den innvirkningen det kommer til å ha når våre dører er åpne 24 timer i døgnet, 8760 timer i året! De gode nyhetene er at du kan delta i denne drømmen og være med på å gjøre drømmen til virkelighet!

Kom, bli trent og vær med å hjelpe til med å bygge et 24/7 senter av lovsang, bønn og barmhjertighet midt i Oslo sentrum.

Option 1

I denne versjonen av ETT ÅR FOR GUD vil du bo i «Jesus house», sammen med andre misjonærer og «musikkærer». Du vil starte morgenen ved TBBMI bibelskole hvor du vil få undervisning. Deretter vil du på ettermiddagstid bli trent for tjeneste med Day and Night.

Du betaler en månedsavgift som dekker all din trening, mat og losji. Du vil også reise på en fire måneders turné i Europa, hvor du er med på å bringe Guds nærvær ut på gater og i kirker gjennom vekkelsesmøter, konferanser og en misjonstur i juli!

Denne versjonen starter i slutten av august og er ferdig i slutten av juli. Denne versjonen er for deg som er mellom 18-29 år.

Høydepunkter:

  • Bo i ‘Jesus House’
  • Reise på turné i 3 måneder
  • Mat og losji blir ivaretatt
  • Fulltids trening og tjeneste
Søk nå

Option 2

I denne versjonen av ETT ÅR FOR GUD organiserer du din egen kost og losji, og du har mer fleksibilitet. Morgenene vil starte med undervisning ved TBBMI bibelskole og fra ettermiddag av er du ansvarlig for eget program.

Du betaler semesteravgift for undervisningen du mottar på TBBMI. Du vil bli en del av Day&Night teamet og reise med dem på turer hvor dere tjener på ulike måter flere ganger per uke. Din tjeneste vil hovedsaklig være i Oslo, men du vil også reise sammen med TBBMI.

Her vil du reise på en to ukers misjonsreise, samt i utvalgte helger gjennom året, for å gjennomføre vekkelseskonferanser. Denne versjonen starter i starten av august til slutten av juni og er åpen for alle aldre.

Høydepunkter

  • Undervisning ved TBBMI
  • Fleksible ettermiddager
  • Være en del av Day&Night teamet og tjenestegjøre i Oslo
  • To ukers misjonstur og reiser i utvalgte helger med TBBMI
Søk nå

TJENESTE TRENING

Vi ser etter musikere og sangere som har en lidenskap for Jesus, lovsang og misjon. Dette er for dere ‘musikkærer.’ Sett av ett år for en eventyrlig reise! Du vil få møte Gud og oppleve livsforvandlende opplevelser i Hans nærvær.

De første 6 månedene vil du tilbringe mange timer foran Guds trone i Markus kirke i Oslo. Om våren vil du bli sendt ut på en 4 måneder misjonstur i Europa, hvor du vil inspirere og utruste unge mennesker med lovsang og musikk. Hvilken spennende reise som venter på deg! Vi gleder oss!

Er du giret på lyd eller skjerm, med et brennende hjerte for Jesus? Her er for teknikkærene! Med en visjon om 24/7 tilbedelse trenger vi mange teknikkere på både lyd og skjerm.

Om du er en av de, er du veldig ønsket! Du vil bli en del av lovsangs teamet og spille en viktig rolle både her i Oslo i Markus kirke og ute på misjonsmarka. Forestill deg den innvirkningen vi kan ha på likesinnede unge mennesker som deg og mange andre ved å gi et år for Gud!

Kirken som aldri sover, skal være et sted hvor folk blir tjent ved Guds nåde på en praktisk måte! Er dette er noe du kjenner deg igjen i? Vi trenger unge folk som deg! Guds nærvær tiltrekker seg mennesker i forskjellige livssituasjoner. Du vil tjene mennesker og Gud ved å gjøre godt og elske de som er i nød. Dette er også tilbedelse! Det er slike offer som behager Gud!

Høsten er stor, men arbeiderene få: derfor BE!

Kom og fordyp deg i ditt bønneliv, i en atmosfære av tro og vekkelse! Enten du er ny i bønn eller en bønnekriger, det er rom for alle i Day & Night.

Du vil motta praktisk trening i forbønn, i å være i bønn for nasjonene, i å vente på Herren, og å be for syke. De samme hendene som blir løftet opp i hengivenhet vil bli lagt på de syke.

Bli med oss og samme leve en livsstil av Fader vår hvor vi forventer at bønn forløser Guds vilje på jorden, slik som den er i himmelen.

Har du talent innenfor media eller er lidenskapelig over Gudsnærvær? Da er dette for deg medianær! Du kan bli en del av mediateamet. Vi ønsker å koble sammen gjennom D&N med mennesker fra alle hjem, hvor folk kan koble seg på og delta i bønn og lovsang, hele døgnet! Skjerm produksjons team, grafisk design, sosiale media, foto, videoer, og så mye mer!

I denne digitale tidsalder, trengs dine talent! Du vil vokse i din relasjon med Herren og samtidig som du vil jobbe med ditt potensiale for Guds rike! Du er her for å være lys, bringe fram Guds-farger til verden. Gud er ingen hemmelighet som skal bli holdt. Vi går ut offentlig med dette, så offentlig som en by som ligger oppnå en høyde.

Om du ønsker å gi et år til Gud, men du har ikke kjent deg igjen i beskrivelsene av team mulighetene over, det er mer! En visjon for 24/7 Europeisk hus av bønn krever et stort antall praktiske tjenester av alle sorter.

Vaktmester tjeneste, vaske, lage kaffi, transport, administrasjon, økonomisk osv. Det finnes utallige muligheter for å tjene og hjelpe. Vær vennlig å kontakt oss og vi vil med glede koble oss sammen med deg!

OM JESUS REVOLUTION

Jesus Revolution was started in 1997 by Stephan & Anne Christiansen with a vision to make the Gospel available to the youth of Europe – and the World! From then on, Jesus Revolution has organized evangelistic events and outreaches in over 900 cities in 35 nations.

Jesus Revolution has organized “Summer Teams,” every summer in Europe since 1998 with a total participation of over 7000 young people from over 30 nations. Through the years, the Gospel has been preached to hundreds of thousands of European youth, and many have been reached through media and TV-programs. Jesus Revolution has seen tens of thousands of young people have received Jesus Christ as their Lord and Savior.

For more information: jesusrevolution.com

OM TBBMI

På TBBMI går kunnskap og tjeneste hånd i hånd. Det du lærer i undervisningen på skolen vil du kunne praktisere i løpet av praksistimene. Skolen er en del av et dynamisk miljø med visjon om å nå ut til alle deler av samfunnet. TBBMI tilbyr forskjellige praksismuligheter og Day and Night er en av de.

I Day&Night vil du vokse i ditt personlige bønneliv og samtidig utvikle dine gaver innen musikk, administrasjon og barmhjertighet. Du vil være med på å pionere frem et sted hvor bønn og tilbedelse skal gå opp til Gud dag og natt, og hvor mennesker blir møtt med kjærlighet og godhet.

For mer informasjon: tbbmi.no