Bønnelunsj med pastorer og ledere

Bønnelunsj under “Bønn for Norge” 100 timer

30.aug – 03.sept 2023 i Markus Kirke

Herrens tjenere, la oss forene oss sammen i bønn og felleskap! 🙏🏻

Kom til sine egne
Apostlenes gjerninger forteller oss at Peter og Johannes kom til sine egne etter at de hadde blitt fengslet. Sammen løftet de sin røst til Gud og stedet der de var samlet skalv! Det finnes ingen grense til hva Gud kan gjøre når Herrens tjenere forener seg sammen i bønn!

Bønn for Norge
Day&Night starter opp hvert skoleår med den nasjonale bønnesatsningen «Bønn For Norge». Dette året er ikke et unntak! Vi kommer til å fylle Markus Kirke med kontinuerlig bønn og lovsang fra onsdag 30.aug kl.1900 til søndag 03.sept kl.2100.

Day&Night inviterer pastorer og menighetsledere til å sette av 3 timer til Bønnelunsj torsdag den 31.aug kl. 10-13. Det blir servert en varm lunsj den siste timen. Vi gleder oss til å bruke god tid sammen i bønn og felleskap.

Stephan og Anne Christiansen kommer til å lede bønnesamlingen, kom med forventning! Du vil komme til dine egne! Amen!

Dato: 31.aug 2023 kl. 10-13.
Sted: Markus menighetshus, ved Markus Kirke.

Bestilling av lunsj
Vennligst bruk checkin.no skjema på denne siden for å bestille lunsj ↓

Betaling gjelder for bestilling av lunsj som blir servert kl.12-13.

Velkommen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy