EQUIPPED FOR LIFE AND MINISTRY

Day&Night Community

Day&Night Community (august 2023 – juni 2024)

En visjon for 24/7 bønn, lovsang og barmhjertighet.

I år lanserer vi Day&Night Community, som vil være en fulltids praksisplass i Day&Night i partnerskap med Bibelskolen TBBMI.

Meld deg på Day&Night Community Living her!

Lyden av bønn og lovsang stiger i nasjonene som aldri før.

Day&Night Community starter opp til høsten. En fulltids lovsangsskole, og mer enn det!
Det vil inkludere fulltidstrening i bønn, barmhjertighet, media og praktisktjeneste.

Bli med på å gå dypere med Gud og utvikle dine gudgitte talenter sammen med nye venner. 

Lovsangsskole
Lovsangere og musikere har en viktig del i Day&Night. Vi ser for oss en kirke fylt med lovsang og musikk, hele dagen, natten og hele året! Vi legger til rette for bandøvelser, musikk- og sangtimer, samt timer med lovsangs praksis. Dette kan bli drømmen din som går i oppfyllelse, et fellesskap av lovsangere! Day&Night

Day&Night lovsangsskole* samarbeider med Troens Bevis Bibel- og Misjonsinstitutt (TBBMI).
*En videoaudition må legges ved søknaden.

Media

Day&Night Media gjør lovsang og bønn tilgjengelig på digitale plattformer. Skjermer har blitt en del av dagliglivet vårt, og gjennom Day&Night kan du være med på å tilby en kontinuerlig strøm av bønn og lovsang rett inn i folks hverdag hvor enn de befinner seg. 

Barmhjertighet
En kirke som aldri sover er et barmhjertighetshus, som tiltrekker seg mennesker i mange ulike livssituasjoner. Gjennom Day&Night Barmhjertighet kan du være med på å vise Guds godhet med praktisk hjelp, gjestfrihet, rengjøring, matlaging, transport, administrasjon, regnskap, m.m.

I denne versjonen vil du bo på Day&Night Community sammen med de andre i fulltids internship. På formiddagene får du undervisning på bibelskole ved TBBMI, og på ettermiddagene trenes du til tjeneste med Day&Night. Du betaler en månedlig avgift som dekker all trening, mat og losji.

Denne versjonen er for ungdommene mellom 18-29 år.

Høydepunkter

  • Bo i Day&Night Community
  • Mat og losji er inkludert
  • Fulltidsprogram, tjeneste og undervisning
Meld meg på!

Bønn

Har du en lengsel etter å vokse i bønn og nærhet med Herren? På Day&Night vil du finne ut at lovsangere og forbederne søker Gud sammen som ett team. Alle kvalifiserer for bønn, så bli med på laget! Forbønns-vaktene har forskjellige fokus, inkludert nasjonene, vekkelse, kirke, misjon og rettferd, bare for å nevne noen.

Day&Night Gatekeepers
Day&Night Gatekeepers gjør de praktiske oppgavene som trengs i bønnehuset. I denne tjenesten vil du være involvert i en rekke oppgaver knyttet til møtene, fra lyd, skjerm, vaktmester og andre praktiske oppgaver.

I denne versjonen organiserer du din egen mat, losji, og har mer fleksibilitet. På formiddagene får du undervisning på bibelskole ved TBBMI. Det er mulig å velge tider for tjeneste i Day&Night på ettermiddagen, kvelden eller helgen. Semesteravgiften du betaler i denne versjonen er for undervisningen på bibelskolen. Det kommer i tillegg en månedelig linjeavgift til Day&Night på NOK 990,-

Denne versjonen er for alle aldre.

Høydepunkter

  • Fleksibilitet på din timeplan
  • Bli med i et D&N-team
  • Mulighet for å kombinere tjeneste og deltidsjobb
Meld meg på!