Day&Night Community

Day&Night Community!
Et kollektiv i Oslo med fulltids internship i Day&Night.

Vi er begeistret for å samarbeide med TBBMI bibelskole for et eksepsjonelt internship-program på heltid. Praktikantene bor på Day&Night “Community House”. Huset ligger i nærheten av Markus kirke hvor Day&Night bønn, lovsang og barmhjertighet finner sted.

«Community House» gjelder ungdommer mellom 18 og 29.

I løpet av formiddagene får våre interns daglig bibelundervisning sammen med andre TBBMI-studenter. Resten av dagen foregår Day&Night-programmet, som inkluderer forskjellige tjenestemuligheter.

Hvis du er interessert i å høre mirakelhistorien om Community huset, vennligst les artikkelen her.

Oppstartsdato 21.august 2024
Meld deg på Day&Night Community her!

Day&Night-programmet inkluderer fulltids lovsangs-skole i partnerskap med bibelskolen TBBMIfulltids trening i bønn, barmhjertighet, media og praktisk tjeneste.

Bli med og gå dypere med Gud og voks i dine talenter.

Lovsangere og musikere har en viktig del i Day&Night. Vi ser for oss en kirke fylt med lovsang og musikk, hele dagen, natten og hele året! Vi legger til rette for bandøvelser, musikk- og sangtimer, samt timer med lovsangs praksis. Dette kan bli drømmen din som går i oppfyllelse, et fellesskap av lovsangere!

Day&Night Media gjør lovsang og bønn tilgjengelig på digitale plattformer. Skjermer har blitt en del av dagliglivet vårt, og gjennom Day&Night kan du være med på å utvikle en strøm av bønn og lovsang rett inn i folks hverdag hvor enn de befinner seg.

Har du en lengsel etter å vokse i bønn og nærhet med Herren? På Day&Night vil du finne ut at lovsangere og forbedere søker Gud sammen som ett team. Alle kvalifiserer for bønn, så bli med på laget! Bønneøkter har forskjellige fokus, inkludert bønn for Norge, nasjonene, vekkelse, kirke, misjon, bare for å nevne noen.

En kirke som aldri sover er et barmhjertighetshus, som tiltrekker seg mennesker i mange ulike livssituasjoner. Gjennom Day&Night Barmhjertighet kan du være med på å vise Guds godhet med praktisk hjelp, gjestfrihet, rengjøring, matlaging, transport, administrasjon, regnskap, m.m.

Day&Night Gatekeepers gjør de praktiske oppgavene som trengs i bønnehuset. I denne tjenesten vil du være involvert i en rekke oppgaver knyttet til møtene, fra lyd, skjerm, vertskap og andre praktiske oppgaver.

OPPSTARTSDATO 21.AUGUST 2024

I denne versjonen vil du bo på Day&Night Community sammen med de andre i fulltids internship. På formiddagene får du undervisning på bibelskole ved TBBMI, og på ettermiddagene trenes du til tjeneste med Day&Night. Du betaler en månedlig avgift som dekker all trening, mat og losji.

Denne versjonen er for ungdommene mellom 18-29 år.

Høydepunkter

  • Bo i Day&Night Community
  • Mat og losji er inkludert
  • Fulltidsprogram, tjeneste og undervisning
Meld meg på!
OPPSTARTSDATO 28.AUGUST 2024

I denne versjonen organiserer du din egen mat, losji, og har mer fleksibilitet. På formiddagene får du undervisning på bibelskole ved TBBMI. Det er mulig å velge tider for tjeneste i Day&Night på ettermiddagen, kvelden eller helgen. Semesteravgiften du betaler i denne versjonen er for undervisningen på bibelskolen. Det kommer i tillegg en månedelig linjeavgift til Day&Night på NOK 990,-

Denne versjonen er for alle aldre.

Høydepunkter

  • Fleksibilitet på din timeplan
  • Bli med i et D&N-team
  • Mulighet for å kombinere tjeneste og deltidsjobb
Meld meg på!

Day&Night Community, stab, lærere og gjestelærere

(Vi holder på å oppdatere nettsiden, det kommer flere lærere. Stay tuned!)

Stephan og Anne Christiansen

Grunnleggere

Stephan og Anne Christiansen er erfarne ledere i Guds Rike. De bærer et viktig budskap for Kristi kropp og brenner for vekkelse i Norge og i Europa. De er hovedpastorer i Jesus Church, menigheten som de har grunnlagt. Stephan og Anne er begge to pionére, og sammen har de grunnlagt flere organisasjoner, inkludert

Day&Night i 2018.

Daniel Tassone

Daglig Leder

Daniel er en av hovedlærerne på Day&Night Community. Han er dedikert til å trene unge mennesker, undervise og utstyre lovsangsledere, musikere og sangere. Daniel er fransk, gift med Sindy og har 4 barn. Han leder Day&Night, og har en lidenskap for å se 24/7 lovsang, bønn og barmhjertighet i Oslo og Europa.

«Day&Night Community er drømmen din som går i oppfyllelse, men det er helt klart min også!» ~ Daniel

Marie Hognestad

Lærer

Marie er en av hovedlærerne på Day&Night Community. Marie er en kvinne etter Guds hjerte. Hennes lengsel etter Guds nærvær er inspirerende. Marie gleder seg stort til å dele det hun har lært gjennom mange års erfaring som lovsangsleder, og som «Jesus lover».

Kjell Martin og Linn Myhr

Lærere

Kjell Martin og Linn er lærere på Day&Night Community.

Kjell Martin og Linn er hovedpastorer i Vineyard menighet i Oslo. De brenner for å se mennesker utrustet og styrket i etterfølgelse av Jesus Kristus. Linn har drevet med nasjonalt bønnearbeid i mange år og har jobbet som TV-programleder. Linn er også en dyktig kunstner. Hennes store lengsel med malerier er å uttrykke innsiden av Gud.

Benedicte Mella

Gjestelærer

Benedicte er en av gjestelærerne på Day&Night Community.

Benedicte er gift og er trebarnsmor. Benedicte har en sterk lengsel etter å dele budskapet om bruden (kirken) som forbereder seg for Brudgommen (Jesus). Hun brenner for å se vekkelse i Norge samtidig som hun er visjonsbærer for “Onething Europe.” Vi gleder oss stort over å koble Benedicte med Day&Night Community!

Jan Honningdal

Gjestelærer

Jan er en av gjestelærerne på Day&Night Community.

Jan er gift og har fire barn, to gutter og to jenter, to svigerbarn og to barnebarn. Jan tok sin DTS i 1977, og har stort sett vært involvert i UIO siden. Først jobbet han med Prokla Media (UIOs forlag), men siden 1985 har han arbeidet fulltid innen sang og musikk. Jan har vært i lovsangstjeneste i mange år, og har mye erfaring å gi videre. For uten å lede lovsang, gi ut plater og undervise, har han en brann for å “fostre” den nye generasjonen lovsangere.

Anders Skarpsno

Gjestelærer

Anders er en av gjestelærerne på Day&Night Community.

Anders er gift er har 2 barn. Anders har sin base på Bønnesenteret i Levanger, hvor han til daglig leder et stort lovsangsmiljø. En stor del av hans tjeneste består av å reise rundt i Norge med lovsangen og være med å utruste og oppmuntre til et overgitt liv nær Gud. Han er opptatt av å komme inn i den sanne, levende og helhjertede tilbedelsen og etterfølgelsen av Jesus, og brenner for at mennesker skal få erfare Guds rikes kraft og livsforvandlende nærvær.

Mary Elizabeth Kolsrud

Gjestelærer

Mary Elizabeth er en av gjestelærerne på Day&Night Community.

Mary Elizabeth er gift og er tobarnsmor. Hun er grunnlegger av Disciples of Worship, som utruster lovsangsledere og lovsangsteam både gjennom seminarer og med Disciples of Worship Academy, som er en lovsangsskole på nett. Hun underviser også på bibelskoler og i menigheter i Norge og i Europa. Hun er låtskriver, lovsangspastor i Norkirken Sandefjord og forfatter av to bøker: "Ekte og Ærlig Tilbedelse" og "Worshipers Rising."

Krys Anne Klatran

Stab

Krys Anne er Day&Night bookingansvarlig.

Krys Anne har gått 3 år i Bibelskolen TBBMI. Det er i løpet av denne perioden at hun ble grepet av Day&Night visjon.

Ann Marit Lucero Grindaker

Stab

Ann Marit er Day&Night medarbeiderkoordinator.

Ann Marit brenner for å se mennesker utrustet i tjeneste og styrket i deres felleskap med Gud.

Lill Beate Kordahl

Stab

Beate er bønneleder i Day&Night.

Beate er gift og er firebarnsmor. Hun er lærer av yrke.Hun har et stort hjerte for mennesker, og en lengsel etter å se vekkelse i Norge. Hun vil trene unge mennesker i å lede bønn, i sann tilbedelse og hvordan man strekker seg ut til mennesker i nød. Hennes lengsel er at Gud skal få utfri sitt folk, og at Guds barmhjertighet og pioneer arbeid igjen skal få prege vår nasjon.

De samme hender som løftes opp til Gud i lovsang, er de samme hender som legges på den syke, og som velsigner ”den fattige og elendige.”

Jon Åge Skuland

Stab

Jon Åge er ansvarlig for Day&Night stands og promotering.

Jon Åge brenner for bønn og har et stort hjerte for barmhjertighet.