Prayer moves the Hand that moves the world. John A. Wallace

Denne våren vil Day&Night åpne Markus kirke enda flere timer enn vår ukentlige timeplan. To torsdager i måneden kommer vi til å gjennomføre 7-timers bønnedag.

Et viktig år
“2024 går til historiebøkene som det år da flest mennesker i verden gikk til valgurnene” (Kilde)
Dette gjelder mer enn 60 nasjoner i verden og berører en tredjedel av EU-landene. Rundt 400 millioner personer kommer også til å stemme i valget til Europaparlamentet. Til sammen representer det nye kapitelet i verdenspolitikk omtrent 49% av verdens befolkning! Det blir viktig å be for alle i ledende stillinger. (1.Tim 2:1-4)

Norge
Day&Night jobber i kulissene for å forberede “Bønn for Norge”, vår årlige konferanse med 100 timer i Guds nærvær (4. sept til 8. sept 2024). Bønn for Norge er mer enn et event som skjer på høsten. Tenk at Jesu Kristi kropp i Norge kan stå sammen i bønn hele året rundt i de tusen hjem, i enhver kommune og i ethvert fylke!

Krig i Israel og i Ukraina
Klokka stoppet opp den 7.oktober 2023 i Israel. Livet stoppet opp hos mange familier og for mange gisler som fortsatt venter på å bli løslatt fra Hamas. Vi glemmer ikke dem. Skriftene sier: Husk på dem som sitter i fengsel, som om dere var lenket sammen med dem, og husk på dem som blir mishandlet, som om det gjaldt deres egen kropp. (Heb 13:3)
Vi fortsetter å be for Israel og for Ukraina. 

Jesus Revolution
I løpet av de neste årene har Jesus Revolution en visjon for å nå ut enda flere byer med evangeliet rundt i verden. Høsten er klar! Derfor skal vi be Høstens Herre om å sende ut arbeidere!

Bønnedag
Vår bønnedag kommer til å inkludere ulike bønneøkter, bønnestasjoner og til og med en økt med Bibeltekst lesning for de som ønsker å sitte under Guds ord i en fredelig atmosfære. Vi veksler mellom bønn og lovsang gjennom hele dagen og avslutter med en lovsangskveld.

Velkommen til bønnedag i Day&Night!

Torsdag kl. 14 – 21:
11. januar / 25. januar
8. februar / 29. februar
7. mars / 21. mars
4. april / 18. april
2. mai/ 30. mai
Siste: 13. juni

Dele denne

Kopier lenke til utklippstavlen

Kopiere