We Mobilize Europe

Visste du at befolkningen i Norge har mer enn doblet seg siden begynnelsen av 1900-tallet?

For hundre år siden, under TB-Barratt sin tjeneste ble Oslo et av episentrene for den pinsevekkelsen som feide over de europeiske nasjonene og over hele kloden.

Europa spiller en stor rolle i verden. Det er det nest minste kontinentet i verden, og likevel har det vært episenteret for 2 verdenskriger.

Vi ber for Europa
Tidligere, på ulike måter har Norge vært en åndelig velsignelse for det «gamle kontinentet». Vi ber om at det igjen må bli et episenter for en vekkelse i vår generasjon!

Day&Night er en visjon for 24/7 bønn, lovsang og barmhjertighet. Den er basert på en allianse av menigheter, organisasjoner og tjenester over hele Europa. La oss stå sammen for å se denne visjonen bli virkelighet!
Finn ut hvordan din menighet kan engasjere seg: https://dayandnight.no/menigheter/

Vi mobiliserer Europa
For en glede å kunngjøre at vi vil tilbringe nyttårsaften i Guds nærhet, sammen med nasjonene!

Vi inviterer europeiske lovsangsledere til «Kingdom Come», vår nyttårskonferanse. Den finner sted i Markus kirke, fra 30. desember til 1. januar. Gratis inngang og åpen for alle!

Vår største glede er å se en økende interesse blant nasjonene ettersom vi har delt visjonen med mye entusiasme! (Tyskland, Tsjekkia, Finland, Frankrike, Island, Danmark, Italia, Estland, Belgia)

Mer informasjon om programmet kommer i løpet av de neste ukene.

Stay tuned!

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

Dele denne

Kopier lenke til utklippstavlen

Kopiere