Hvilken herlig høst!

Denne høsten har vi hatt 70 dagers bønn og lovsangskvelder non stop! Det begynte med opplevelsen av at vi skulle ha 40 dager med innvielse for Herren, hvor vi hver dag møtes i bønn og tilbedelse. Når denne perioden gikk mot slutten, opplevde vi det slik at vi skulle fortsette! Så vi forpliktet oss på 40 dager til! Mot slutten av denne perioden, gikk hele Norge og spesielt Oslo igjen i lock down, og etter til sammen 70 dager måtte vi stenge ned.

Vi har ikke sluttet med å be og lovsynge, men for en liten periode kan vi ikke fysisk gjøre det sammen. Likevel holder vi flammen brennende, og har en turnus på hvem som ber når slik at vi dekker opp de tidene vi har forpliktet oss til å be.

Vi tror det aller beste og viktigste å gjøre i en tid som denne – som alltid – er å søke Herren først!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy